Ismerj meg!

Szia! Örülök, hogy itt vagy :) 
Erdős Anitának hívnak, és alapvetően grafikusként keresem a kenyerem.

Érdekes a sors, mert sosem álmodoztam habos-babos ruhákról, és nem botladoztam anyukám cipőjében sem a nagy napról álmodozva... és most itt vagyok az esküvőzés - meghívózás sűrű erdejében! :)
Mivel házasságra jelenleg nem fáj a fogam, így nagy élvezettel és energiával dobom bele magam mások meghívójának elkészítésébe.
Változhat a világ, változhatnak a trendek, de egy biztos: a szememben nincs két egyforma pár és nincs két egyforma meghívó sem!

Grafikusként imádom az extravagáns párokat az őrült ötleteikkel együtt. (A teljesség igénye nélkül: cd borítóként szolgáló meghívó a pár kedvenc dalaival, Charlie és a csokigyáras csokimeghívó, kirakóra nyomtatott meghívó, tinderes meghívó stb.) De nem csak ők tudnak emlékezetes pillanatokat okozni! A finoman kidolgozott kalsszikus meghívók vagy egyszerűbb vintage meghívók is könnyen a szívembe lopják magukat. Tudod mennyire menő évekkel később összefutni a párral, akik körül futkároznak a lurkók? :) És egy picur darabjában én is részt vehettem ennek!


A tökéletes meghívót eltalálni nem egyszerű dolog, hiszen egy kazal szempontot figyelembe kell venni. Passzolnia kell az esküvő stílusához, a dekorációhoz. Tükröznie kell a pár egyéniségét, minden információt tartalmaznia kell úgy, hogy mégis esztétikai élményt nyújtson. Ja és nem árt ha gyorsan készen van és az ára is megfelelő :)

Ezeket a szempontokat néha nehéz egyeztetni, mert nem biztos, hogy a párok szavakba tudják önteni az elképzeléseiket. Ennek kiküszöbölésére hoztam létre a kedves párommal együtt ezt az oldat, ahol az alapoktól elkészíthető egy meghívó borítékostul a saját ízlésed szerint. Bármikor abbahagyhatod, elmentheted. Később folytathatod a pároddal/ barátnőddel/ anyukáddal és ha már mindent tökéletesnek érzel, akkor egyszerűen csak megrendeled és máris egy gonddal kevesebb szerepel a listádon :)

Reméljük, hogy elnyeri a tetszésedet az oldalunk és mind a ketten szívesen állunk a rendelkezésedre!

erdos_anita

Erdős Anita

Egy kis inspiráció a meghívótervezőhöz