Gyakran ismételt kérdések

Mennyi idő alatt készülnek el a meghívók?
Optimális esetben rendeléstől számított 7 munkanapon belül megérkezik a csomag.
Az átfutási idő két részből áll: a nyomdai kivitelezés és a kézbesítés, ezek zajlanak le ezidő alatt. Előfordulhat, hogy a meghívó tartalma vagy kivitelezése külön egyeztetésre szorul - ez pár nappal megtoldhatja a folyamatot - de legkésőbb 2 héten belül meg kell kapnod a meghívókat.


Milyen fizetési és kiszállítási módok közül választhatok és azok mennyibe kerülnek?
A rendelés kizárólag utalással fizethető ki.
A Foxpost csomagautomatás átvétel 1.250 Ft ellenében áll rendelkezésedre.


Átnézi valaki a rendelésemet, mielőtt elkészítik azt?
A munkádnak legfőképpen a grafikai ellenőrzése történik meg. Gyakori eset, hogy a szövegek el vannak csúszva, vagy nagymértékben be vannak torzítva (ami már az olvashatóságot is korlátozza). Ilyenkor készítek egy javított verziót, és ezt visszaküldöm neked. Amennyiben tetszik, akkor megrendelheted azt, de választhatod a saját verziódat is. Ennek a javított változatnak semmilyen költsége nincs, így veszíteni nem tudsz vele :)
A nyelvtani részét nem ellenőrzöm a munkádnak. Azzal, hogy megrendelted a meghívókat felelősséget vállalsz azok tartalmáért. Természetesen megesik, hogy észreveszek benne valamit, és azt jelzem/ javítom, de ez nem tartozik a feladataim közé.


Mit tudok tenni, ha nem tetszenek élőben a meghívók?
Amennyiben nem nyerték el a tetszésedet a meghívók, lehetőséged van azokat visszaküldeni.
Mosolygaranciát vállalok, ami azt jelenti, hogy 100%-ban visszatérítem a meghívóid árát, ha azok nem az elvárásaidnak megfelelően készültek el.
Ilyen eset még nem fordult elő, remélem nem te leszel az első :)


Tudok egy darab mintát kérni?
Mivel mosolygaranciával garantálom a minőséget, így nem fogok egy mintadarabot küldeni.


Van lehetőség utánrendelésre?
A grafikákat megőrzöm, így bármikor tudsz belőle újat rendelni.


Tudok ültetőkártyát vagy menükártyát is készíttetni?
Természetesen vállalom a többi nyomdai feladatot is, amelyek az oldalon nem láthatóak.
Mivel a grafikákat megőrzöm, így később ugyanazokkal a szimbólumokkal elkészülhetnek a kártyák vagy az ültetési rend/ menükártyák/ asztalszámok is.
A leggyakoribb ültetőkártyák a háztető formájúak. Ezek 60 Ft/db áron készülnek, grafikai költséget ezekre nem számolok fel. A neveket egy Excel fájlban küldd át egy oszlopban egymás alá beírva, majd az elkészített mintákat visszaküldöm neked jóváhagyásra.


Mit tehetek, ha nyelvtani vagy egyéb hiba van a megrendelésemben?
Amennyiben ezt időben észrevetted, és még nem lettek legyártva a meghívók, akkor térítésmentesen kijavítom a hibát.
Amennyiben a kézhez vett meghívón észlelsz hibát, az sajnos csak újragyártással oldható meg, aminek a költsége téged terhel. Mivel a grafikát te készíted, így az azon szereplő hibákért felelősséget nem tudok vállalni.
A grafikát teljes mértékben átnézem, a szöveget csak átfutom, így ha találok hibát, akkor azt jelzem és javítom, de ez nem kötelességem.

Egy kis inspiráció a meghívótervezőhöz