A weblap használata

A meghívót a szerkesztőmező feletti sáv menüpontjaival létrehozhatjuk, menthetjük, mentésünket újra megnyithatjuk.

Új meghívó menüpont: - elhelyezkedése: szerkesztő rész feletti sáv - Ebben a menüpontban kiválaszthatod milyen formájú és méretű meghívót szeretnél. Választhatsz hajtott és hajtás nélküli verziókat is. A név és méret mellett egy kép is segít, hogy pontosan el tudd képzelni a választásodat.

Hátterek: - elhelyezkedése: szerkesztőmező mellett balra - Ebben a menüpontban kiválaszthatod, hogy milyen alapra készüljön a meghívó. Fontos, hogy ez egy nyomtatott réteget jelent, maga a papír színe ettől nem változik.

Szöveg menüpont: - elhelyezkedése szerkesztőmező mellett balra - Ebben a menüpontban felviheted a szövegeket, amiket használni szeretnél a meghívón. Tudsz betűméretet, betű színt állítani.

Kiegészítők: - elhelyezkedése: szerkesztőmező mellett balra - Ebben a menüpontban olyan elemeket találsz, amelyekkel díszítheted a  meghívódat. Ezeknek a használata további díjat nem tartalmaz.

Kép feltöltése: - elhelyezkedés: szerkesztőmező mellett balra - Ezt az opciót választva bármilyen képet feltölthetsz a meghívódra a számtógépedről vagy telefonodról, amiről éppen a weblapot használod.

Navigáció:
A szerkesztőmező alatt tudod kiválasztani, hogy a meghívó elejét/hátulját vagy a borítékot szeretnéd-e szerkeszteni. A boríték üresen hagyása esetén egy nyomat nélküli borítékot küldök, ami az ár részét képezi. Amennyiben bármilyen grafikai elemet elhelyezel a borítékon azért plusz díjat számolunk fel.

A meghívóra helyezett képeket és szövegeket tudod mozgatni és a sarkaikon lévő szerkesztőpontok segítségével méretezni/forgatni. Amennyiben ki szeretnéd törölni, azt az elem kijelölése után a szerkesztőmező feletti törlés gombbal teheted meg.

Amennyiben változtatnál az elemek sorrendjén (pl egy kép rálóg a szövegre és a szöveget szeretnéd felülre hozni) akkor arra is van lehetőséged a kuka ikon melletti gombokkal.

KÜLÖNÖSEN FIGYELJ arra, hogy a megrendelésre leadott meghívóban ne legyenek hibásan beírt szövegek vagy elcsúszott képek. A szerkesztéskor létrejött hibákért felelősséget nem tudok vállalni.

Megrendelés esetén egy emailt kapsz, amiben szerepelnek a rendelésed adatai.  Kérlek ezeket pontosan olvasd át. Ellenőrizd az adataid és a biztonság kedvéért újra nézd át a meghívódat.

Egy kis inspiráció a meghívótervezőhöz